Menu

00:51

Wprowadzenie do grillowania

Mistrz Grillowania, szef kuchni Abdul Yaseen z restauracji Darbaar, pokazuje, jak zostać mistrzem grillowania. Wprowadzi Cię w świat grillowania i barbecue, ucząc wszystkich potrzebnych technik, sprzętu, umiejętności i składników. Od pozyskiwania składników, przez marynowanie ryb, po używanie grilla robata - jest tu wiele rzeczy, które pomogą Ci zacząć.

02:32

Przygotowanie kuchni do grillowania

Przejdź się po kuchni w restauracji Darbaar, podczas gdy szef kuchni Abdul Yaseen pokaże Ci niezbędny sprzęt: od grillowania na robacie po osiąganie doskonałych rezultatów w piecu tandoor.

02:24

Pozyskiwanie wysokiej jakości składników

Szef kuchni Abdul Yaseen opowiada o znaczeniu wysokiej jakości składników, od sezonowego pozyskiwania po przechowywanie przypraw, aby uzyskać najlepsze rezultaty, a także o wskazówkach, jak zapewnić najwyższą świeżość ryb i mięsa.

02:53

Jak przygotowywać i marynować całe ryby

Dowiedz się, jak ważne jest przygotowywanie, przyprawianie i marynowanie całej ryby, aby zapewnić najlepsze rezultaty na grillu.

03:01

Labraks z grilla z warzywami

Dowiedz się, jak grillować i gotować na parze całe ryby na grillu robata, aby za każdym razem zapewnić idealnie zwęgloną skórę i delikatne mięso.

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza