This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Wprowadzenie do grillowania
Mistrz Grillowania, szef kuchni Abdul Yaseen z restauracji Darbaar, pokazuje, jak zostać mistrzem grillowania. Wprowadzi Cię w świat grillowania i barbecue, ucząc wszystkich potrzebnych technik, sprzętu, umiejętności i składników. Od pozyskiwania składników, przez marynowanie ryb, po używanie grilla robata - jest tu wiele rzeczy, które pomogą Ci zacząć.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Przygotowanie kuchni do grillowania
Przejdź się po kuchni w restauracji Darbaar, podczas gdy szef kuchni Abdul Yaseen pokaże Ci niezbędny sprzęt: od grillowania na robacie po osiąganie doskonałych rezultatów w piecu tandoor.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Pozyskiwanie wysokiej jakości składników
Szef kuchni Abdul Yaseen opowiada o znaczeniu wysokiej jakości składników, od sezonowego pozyskiwania po przechowywanie przypraw, aby uzyskać najlepsze rezultaty, a także o wskazówkach, jak zapewnić najwyższą świeżość ryb i mięsa.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Jak przygotowywać i marynować całe ryby
Dowiedz się, jak ważne jest przygotowywanie, przyprawianie i marynowanie całej ryby, aby zapewnić najlepsze rezultaty na grillu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Labraks z grilla z warzywami
Dowiedz się, jak grillować i gotować na parze całe ryby na grillu robata, aby za każdym razem zapewnić idealnie zwęgloną skórę i delikatne mięso.