This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Wprowadzenie
Poznaj metodę gotowania Sous Vide z Jonathanem Duikerem, szefem kuchni w Café Del Sol. Szef kuchni Duiker przedstawia proces przygotowania i techniki gotowania, przyrządzając danie z kaczki z zieloną fasolką sojową. Poznaj technikę, która zapewnia spójne i kruche danie za każdym razem.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Składniki
Szef kuchni Duiker wykłada składniki niezbędne do przygotowania dania. Począwszy od egzotycznych grzybów, aż po świeże wiśnie i pierś z kaczki — poznaj nowe dodatki uzupełniające proces gotowania soczystej potrawy w stylu Sous Vide.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Smażona kaczka na wywarze z jagód w stylu Sous Vide
Rozpocznij od pikantnego roztworu utwardzającego do kaczki przed przyprawieniem i umieszczeniem jej w torebce Sous Vide z dodatkowymi przyprawami. Teraz nadszedł czas na przygotowanie kaczki w stylu Sous Vide. Poznaj technikę kąpieli lodowej, która przywraca pierś z kaczki do temperatury pokojowej.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Kaczka z zieloną fasolką sojową i grzybami — część 1
Nadszedł czas na nakładanie na talerz. Zacznij od opalenia kaczki i karmelizowania skóry, zanim przyrządzisz sos jagodowy i bulion na bazie kaczki.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Kaczka z zieloną fasolką sojową i grzybami — część 2
Przed przejściem do słodkich składników dania — macerowanych wiśni i cukru pudru — należy opiec egzotyczne grzyby i zieloną fasolkę sojową. Następnie połącz składniki i dodaj słodki wywar, dzikie kwiaty oraz pędy groszku, aby uzyskać idealny rezultat.