Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:43

Poznaj szefa kuchni Jeana

Dzień dobry! Szef kuchni Jean Van Der Westhuizen z firmy Unilever Food Solutions przedstawi Ci 101 sposobów na przyrządzanie idealnego bulionu, dzieląc się swoim 20-letnim doświadczeniem kulinarnym. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

00:52

Przygotowanie kuchni

Niemal każda kuchnia umożliwia przyrządzenie odpowiedniej ilości bulionu. Dowiedz się, czego szef kuchni Jean używa w swojej kuchni. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:30

Wybór odpowiednich składników

Poznaj różnicę między poszczególnymi rodzajami bulionów i dowiedz się, jak tworzyć odpowiednie smaki. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:41

Przygotowanie

Postępuj zgodnie z instrukcjami szefa kuchni Jeana, aby równomierne ugotować wszystkie składniki. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:31

Techniki

Dowiedz się, dlaczego temperatura wody, z której korzystasz, może mieć znaczenie. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:24

Odszumowanie

Oprócz sposobu na odszumowanie bulionu szef kuchni Jean pokaże, co zrobić, aby nadać bulionowi odrobinę ziemistości. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:16

Bulion z warzyw

Jak wydobyć z warzyw maksymalną ilość smaku przy jak najmniejszym wysiłku? Poznaj sekret szefa kuchni Jeana!

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

00:49

Bulion z kurczaka

Dowiedz się, jak uniknąć gorzkiego smaku w  bulionie z kurczaka. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:09

Odcedzanie składników

Po przygotowaniu wszystkich bulionów szef kuchni Jean odcedza je, aby zaprezentować nam różnice w kolorze. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:15

Buliony Unilever Food Solutions

Szef kuchni Jean przedstawia serię produktów Knorr od firmy Unilever Food Solutions.  To doskonałe rozwiązanie nie tylko do przygotowywania bulionów, ale także do wykańczania potraw lub wydobywania z nich głębi smaku. 

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza