W tym kursie, szef kuchni Alex Hall wyjaśnia jak dania makaronowe mogą być wykorzystane w Twojej ofercie na wynos i dowóz. Dowiedz się, jakie rodzaje pudełek są najlepsze, kiedy powinieneś dodać do swojego dania więcej oleju, a kiedy wody i poznaj wiele innych praktycznych wskazówek.
Szef Alex opowiada o korzyściach używania suchego makaronu w porównaniu ze świeżym i obala znane mity kulinarne, na przykład ile soli powinno się dodać do wody na makaron - odpowiedź może Cię zaskoczyć!
Szef Alex tłumaczy, jak odgrzać ugotowany makaron i dzieli się własnymi kulinarnymi wskazówkami, np. o optymalnym czasie gotowania i sposobie przechowywania ugotowanego makaronu.
W tym filmie, szef Alex odkrywa szeroki wybór dostępnych opakowań na wynos dla dań gorących, które sprawdzą się idealnie w przypadku dań z makaronu oraz wyjaśnia, który rodzaj okaże się dla Ciebie najlepszy.
Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego.