Czytaj więcej
Golonka sous-vide przygotowana na sposób bawarski z purée ziemniaczano-chrzanowym

Składniki
Golonka sous-vide przygotowana na sposób bawarski z purée ziemniaczano-chrzanowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mięso
Sól - 8% Wagi Mięsa
/
0.0
0%
Woda Do Przykrycia
/
0.0
0%
Cukier
/g
30.0 g
0%
Golonka
/cu
10.0 cu
0%
Kminek
/g
3.0 g
0%
Jałowiec
/g
2.0 g
0%
Papryka mielona
/g
5.0 g
0%
Pieprz czarny mielony, rozgnieciony
/g
2.0 g
0%
Olej
/ml
100.0 ml
0%
Cebula, kostka
/g
200.0 g
0%
Marchew, kostka
/g
300.0 g
0%
Seler, kostka
/g
300.0 g
0%
Czosnek
/g
53.0 g
0%
Czosnek, Ziele Angielskie, Liść Laurowy
/
0.0
0%
Piwo
/l
1.5 l
0%
Purée ziemniaczano-chrzanowe
Masło
/g
70.0 g
0%
Cebula, kostka
/g
90.0 g
0%
Chrzan
/g
100.0 g
0%
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l
/ml
200.0 ml
0%
Woda
/ml
800.0 ml
0%
Puree ziemniaczane z mlekiem Knorr 4 kg
/g
230.0 g
0%

Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mięso
-
Sól - 8% Wagi Mięsa
-
Woda Do Przykrycia
-
Cukier 30.0 g
-
Golonka 10.0 cu
-
Kminek 3.0 g
-
Jałowiec 2.0 g
-
Papryka mielona 5.0 g
-
Pieprz czarny mielony, rozgnieciony 2.0 g
-
Olej 100.0 ml
-
Cebula, kostka 200.0 g
-
Marchew, kostka 300.0 g
-
Seler, kostka 300.0 g
-
Czosnek 53.0 g
-
Czosnek, Ziele Angielskie, Liść Laurowy
-
Piwo 1.5 l
Purée ziemniaczano-chrzanowe
-
Masło 70.0 g
-
Cebula, kostka 90.0 g
-
Chrzan 100.0 g
-
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l 200.0 ml
-
Woda 800.0 ml