+

Barszcz

Podanie

  1. Barszcz

    • Na rozgrzany olej wrzuć boczek, mięso oraz cebulę i krótko zasmażaj. Zalej wodą, dodaj Delikat Przyprawę warzywną, przyprawy i gotuj pod przykryciem do miękkości.
    • Warzywa wraz z ziemniaki pokrój w dowolny sposób, dodaj do wywaru i gotuj na małym ogniu.
    • Następnie dodaj koncentrat pomidorowy i pozostałe składniki.
    • Barszcz zagotuj, dopraw do smaku i odstaw.
  2. Podanie

    • Barszcz wyporcjuj, nałóż Ramę Cremefine Fraiche, posyp koperkiem i pietruszką. Podawaj z bułeczką drożdżową posmarowaną sosem czosnkowym.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto