Pozycja szefa kuchni podczas kolacji wigilijnej jest szczególna – to jego potrawy dostarczają gościom przyjemności i powodów do rozmowy. Od czego rozpocząć układanie karty na kolację wigilijną dla firmy? Jakie potrawy powinny się znaleźć w tradycyjnej, a jakie w nowoczesnej odsłonie menu? Czy serwować mięso? O trafiającym w gusta odbiorców tworzeniu wigilijnego menu rozmawiamy z Przemysławem Kaczmarkiem, Szefem Kuchni Unilever Food Solutions.

05:06

Polecany przepis

Śledź podany na purée buraczanym z dodatkiem ziemniaków i marchwi

To danie ma swój początek w tradycyjnej sałatce śledziowej. Burak, który jest jednym z głównych składników sałatki, został podany w postaci kremowego purée.

Sprawdź przepis

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto