Menu na imprezę powinno się różnić w zależności od pory roku. Jakie są kulinarne potrzeby gości podczas zimowych imprez? Jak przygotować menu karnawałowe, gdy brakuje wielu owoców i warzyw? Odpowiedzi na te i inne pytania związane z menu karnawałowym udziela Konrad Birek, Szef Kuchni Unilever Food Solutions.

04:53

Dowiedz się więcej na temat IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH

Polecany przepis

Borowikowe cappuccino z kozim serem

Przygotowanie pudru z borowików jest bardzo proste, a dodaje daniu subtelności i aromatu szlachetnego grzyba - wystarczy zmiksować suszonego borowika na wysokich obrotach.

Sprawdź przepis

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto