+

Zupa krem

Podanie

  1. Zupa krem

    • W gorącej wodzie rozprowadź Esencję bulionu warzywnego i zagotuj.
    • Na Ramie Culinesse krótko podsmaż cebulę i czosnek.
    • Podsmażone warzywa i pokrojone ziemniaki dodaj do wcześniej przygotowanego bulionu warzywnego i gotuj przez kilkanaśnie minut, aż ziemniaki zmiękną.
    • Następnie dodaj groszek i pietruszkę. Gotuj przez 3 minuty.
    • Dodaj do zupy łodygi mięty pozostałe po oberwaniu liści i wszystko zmiksuj blenderem.
    • Dodaj Ramę 15% i dopraw solą.
  2. Podanie

    • Zupę krem wlej do bulionówek, dodaj Ramę 24% i udekoruj liśćmi mięty.

+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.