+

Zupa

Puree dyniowo-ziemniaczane

Podanie

  • Borowiki średniej wielkości 5 cu
  • Rama Culinesse Profi do smaku
  • Sól do smaku
  • Pieprz czarny do smaku
  • Liście nasturcji
  • Cebula perłowa 5 cu
  1. Zupa

    • Zupę krem z borowików wymieszaj w ciepłej wodzie.
    • Mieszając doprowadź do wrzenia i gotuj przez kilka minut na wolnym ogniu.
    • Na maśle zeszklij cebulę z czosnkiem, dodaj wino, sok z cytryny i wodę. Gotuj do miękkości pod przykryciem. Następnie zmiksuj na puree, połącz z kremem borowikowym.
    • Ramę Cremefine wymieszaj z żółtkami, zahartuj i dodaj do kremu.
    • Krem dopraw do smaku
  2. Puree dyniowo-ziemniaczane

    • Gorącą, ugotowaną dynię zmiksuj z Ramą 31%, Puree ziemniaczanym i masłem.
    • Dopraw do smaku.
  3. Podanie

    • Krem podawaj z dodatkiem puree dyniowo-ziemniaczanego.
    • Udekoruj borowikami obsmażonymi na Ramie Culinesse, liśćmi nasturcji oraz cebulą perłową.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto