+

Zupa

Purée dyniowo-ziemniaczane

Sposób podania

  1. Zupa

    • Zupę krem z borowików rozprowadź w ciepłej wodzie, mieszając doprowadź do wrzenia i gotuj przez kilka minut na wolnym ogniu.
    • Na maśle zeszklij cebulę z czosnkiem, dodaj wino, sok z cytryny i wodę. Gotuj do miękkości pod przykryciem. Następnie zmiksuj na purée i połącz z kremem borowikowym.
    • Ramę Cremefine wymieszaj z żółtkami, zahartuj i dodaj do kremu.
    • Zupę dopraw do smaku.
  2. Purée dyniowo-ziemniaczane

    • Gorącą, ugotowaną dynię zmiksuj z Ramą Cremefine, puree ziemniaczanym i masłem.
    • Dopraw do smaku.
  3. Sposób podania

    • Borowiki pokrój w plastry, obsmaż na Ramie Culinesse i dopraw do smaku.
    • Krem podawaj z dodatkiem purée dyniowo-ziemniaczanego oraz borowikami. Udekoruj uprażoną cebulą oraz liśćmi nasturcji.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.