+

Curry

Podanie

  • Papryczka chili zielona, plasterki do dekoracji
  • Ryż jaśminowy 600 g
  1. Curry

    • Na oleju podsmaż zieloną pastę curry i plasterki czosnku. Podlej wodą, dodaj Ramę 31%, mleczko kokosowe i gotuj.
    • Następnie dodaj sos rybny, posiekaną trawę cytrynową, liście kafiru i cukier.
    • Całość połącz z pokrojonym mięsem, ananasem i groszkiem cukrowym.
    • Dopraw Esencją bulionu rybnego.
  2. Podanie

    • Zielone curry z wieprzowiną, ananasem i groszkiem cukrowym podawaj z krążkami zielonego chili i ryżem jaśminowym.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto