+

Marynata

Mięso

  • Wołowina b/k 1.5 kg
  • Patyczki do szaszłyków do nakłuwania

Glazura

  1. Marynata

    • Połącz wszystkie składniki ze sobą. Dokładnie wymieszaj.
  2. Mięso

    • Mięso pokrój w długie paski w poprzek włókien i połącz z marynatą. Odstaw na minimum 2 godziny.
    • Następnie nadziej mięso na namoczone patyczki do szaszłyków.
  3. Glazura

    • Połącz wszystkie składniki i zagotuj.
  4. Grillowanie

    • Wołowinę grilluj, od czasu do czasu nakładając pędzelkiem glazurę.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto