+

Bulion

Dodatki

  • Makaron ryżowy 500 g
  • Limonka 5 szt
  • Kiełki fasoli 150 g
  • Kolendra świeża, szczypiorek, sos rybny, chili świeże do smaku
  1. Bulion

    • Z przygotowanych składników ugotuj bulion.
    • Gotowy bulion przecedź, mięso pozostaw do serwowania.
  2. Dodatki

    • Makaron namocz i ugotuj, następnie wyporcjuj, dekorując plastrami wołowiny, kawałkami limonki oraz kiełkami.
    • Zalej bulionem, dopraw do smaku ziołami i sosem rybnym.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto