Czytaj więcej
Węgierski paprykarz z kurczaka z Tagliatelle

Składniki
Węgierski paprykarz z kurczaka z Tagliatelle
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł1.56
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Kurczak
Udka z kurczaka (10 szt.)
/kg
2.0 kg
0%
Woda
/l
2.0 l
0%
Marchew, seler, pietruszka
/g
300.0 g
0%
Sól
/g
0.0 g
0%
Pieprz w ziarnach, liść laurowy, ziele angielskie
/g
3.0 g
0%
Esencja bulionu drobiowego Knorr Professional 1 l
/ml
30.0 ml
0%

Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Sos
Cebula
/g
300.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
100.0 ml
0%
Bulion od gotowania udek
/ml
400.0 ml
0%
Papryka mielona
/g
40.0 g
0%
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l
/ml
300.0 ml
0%
Rama Cremefine Fraiche (24%) 1 l
/ml
200.0 ml
0%
Sok z cytryny świeży do smaku
/ml
0.0 ml
0%
Peperonata Pokrojona kolorowa papryka Knorr Professional 2,6 kg
/g
200.0 g
0%
.jpg)
Produkt bezglutenowy
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Tagliatelle szafranowe
Pasta szafranowa Knorr Professional 0,8 kg
/g
20.0 g
0%

Woda
/l
4.0 l
0%
Tagliatelle (Gniazda wstążki) Knorr 3 kg
/g
600.0 g
0%

Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Kurczak
-
Udka z kurczaka (10 szt.) 2.0 kg
-
Woda 2.0 l
-
Marchew, seler, pietruszka 300.0 g
-
Sól
-
Pieprz w ziarnach, liść laurowy, ziele angielskie 3.0 g
Sos
-
Cebula 300.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 100.0 ml
-
Bulion od gotowania udek 400.0 ml
-
Papryka mielona 40.0 g
-
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l 300.0 ml
-
Rama Cremefine Fraiche (24%) 1 l 200.0 ml
-
Sok z cytryny świeży do smaku
-
Przyprawy: sól i pieprz
Tagliatelle szafranowe
-
Woda 4.0 l