Czytaj więcej
Vitello tonnato – Cielęcina z sosem tuńczykowym

Składniki
Vitello tonnato – Cielęcina z sosem tuńczykowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Cielęcina
Udziec cielęcy
/g
1000.0 g
0%
Knorr Delikat Przyprawa do mięs 0,6 kg
/g
10.0 g
0%

Sól Do Smaku
/
0.0
0%
Pieprz Czarny Do Smaku
/
0.0
0%
Oliwa
/ml
30.0 ml
0%
Sos
Hellmann's Majonez do dekoracji 3 l
/g
400.0 g
0%

Sok z cytryny świeży
/ml
30.0 ml
0%
Anchois
/g
30.0 g
0%
Tuńczyk konserwowy z oliwy
/g
300.0 g
0%
Kapary
/g
60.0 g
0%
Podanie
Liście I Kwiat Nasturcji
/
0.0
0%
Sałata frisee
/g
40.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Cielęcina
-
Udziec cielęcy 1000.0 g
-
Sól Do Smaku
-
Pieprz Czarny Do Smaku
-
Oliwa 30.0 ml
Sos
-
Sok z cytryny świeży 30.0 ml
-
Anchois 30.0 g
-
Tuńczyk konserwowy z oliwy 300.0 g
-
Kapary 60.0 g
Podanie
-
Liście I Kwiat Nasturcji
-
Sałata frisee 40.0 g