+

Cielęcina

Sos

Podanie

  • Liście i kwiat nasturcji
  • Sałata frisee 40 g
  1. Cielęcina

    • Mięso przypraw, natrzyj oliwą, zawiń w folię aluminiową i wstaw do pieca - kombinacja pieczenie z parowaniem temperatura 140⁰C z sondą 70⁰C.
  2. Sos

    • Do majonezu dodaj sok z cytryny, anchois, tuńczyka odsączonego i połowę kaparów, zmiksuj na puree i dopraw do smaku
  3. Podanie

    • Zimną cielęcinę pokrój w cienkie plastry ułóż na talerzu, posyp kaparami, skrop sosem i udekoruj.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.