+

Dorsz

  • Dorsz filet 1.2 kg
  • Sól 10 g

Tempura

Salsa pomidorowa

Podanie

  1. Dorsz

    • Filety osusz papierowymi ręcznikami, pokrój na 20 kawałków i dopraw solą.
  2. Tempura

    • Wszystkie składniki tempury wymieszaj na jednolitą masę i odstaw do lodówki na 15 minut.
    • Kawałki dorsza włóż do tempury i smaż na głębokim tłuszczu.
  3. Salsa pomidorowa

    • Połącz wszystkie składniki, dopraw do smaku i odstaw do lodówki.
  4. Podanie

    • Tacos podgrzej na patelni i uformuj w dowolny sposób.
    • Nałóż wszystkie składniki. Na koniec dodaj salsę i Ramę 24%, całość udekoruj listkami kolendry.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto