Menu
+

Grillowany stek

  • Stek ze strusia 1800 g
  • Olej 20 ml

Wędzone ziemniaki

Pieczone warzywa

  • Papryka świeża 400 g
  • Sól
  • Cukinia 400 g
  • Marchew 400 g

Podanie

  1. Grillowany stek

    • Steki ze strusia przypraw przyprawą do grilla Knorr 100% Natural, natrzyj olejem i zgrilluj.

  2. Wędzone ziemniaki

    • Ugotowane ziemniaki w mundurkach pokrój w cząstki lub na pół. Przypraw esencją dymną, przyprawą do frytek i ziemniaków oraz skrop olejem. Wymieszaj i zapiecz w piekarniku.

  3. Pieczone warzywa

    • Warzywa pokrój w duże cząstki, marchew zblanszuj.
    • Wymieszaj wszystkie warzywa z oliwą, rozmarynem i solą.
    • Całość zapiecz razem z ziemniakami.
  4. Podanie

    • Grillowanego steka ze strusia podawaj z wędzonymi ziemniakami i pieczonymi warzywami.
    • Udekoruj świeżymi ziołami, tymiankiem i rozmarynem.