1. Klopsiki wołowe

    • Wołowinę wymieszaj z jajami, Ramą 31% oraz przyprawami.
    • Uformuj kulki wielkości orzecha włoskiego (5 kulek na porcję).
    • Usmaż w głębokim tłuszczu.
  2. Sos

    • Sos Demi Glace połącz z wodą i zagotuj.
    • Na Ramie Culinesse podsmaż cebulki, po chwili wlej wino, zredukuj i dodaj
      do sosu Demi Glace.
    • Całość połącz z klopsikami i gotuj na małym ogniu do uzyskania konsystencji
      sosu.
  3. Podanie

    • Makaron ugotuj w osolonej wodzie, odcedź i wymieszaj z sosem i klopsikami.
    • Podawaj na głębokim talerzu z Tomato Pronto i zblanszowanym selerem naciowym.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.