Menu
+

Makaron

  • Krewetki 450 g
  • Pierś z kurczaka 500 g
  • Makaron, jajeczny 600 g
  • Bok Choy 240 g
  • Papryka czerwona 300 g
  • Cebula 133 g
  • Pomidory 316 g
  • Kiełki fasoli 150 g
  • Tofu 240 g
  • Jaja 2 cu
  • Sól 15 g

Podanie

  • Młoda cebulka
  • Szalotka
  1. Makaron

    • Krewetki i kurczaka oczyść, kurczaka pokrój.
    • Makaron ugotuj.
    • Warzywa oczyść i pokrój: Bok Choy (zamiennie możesz użyć białą kapustę), paprykę i cebulę w paski, pomidory w kostkę.
    • Krewetki i kurczaka usmaż na woku i odstaw.
    • Na osobnym woku podsmaż warzywa, kiełki fasoli, tofu, jaja i makaron. Dodaj sos Sunshine Chili i sól do smaku. Wymieszaj z krewetkami i kurczakiem.
  2. Podanie

    • Gotowe danie udekoruj młodą cebulką i podsmażoną szalotką.