+

Shakshouka / sos pomidorowy:

  1. Shakshouka / sos pomidorowy:

    • Na oliwie przesmaż czosnek, czerwoną cebulę i seler naciowy.
    • Dodaj przyprawy i smaż delikatnie, by uniknąć przypalenia. Następnie dodaj pomidory, oliwki i dopraw do smaku solą i pieprzem.
    • Wbij jajka i duś pod przykryciem lub zapiekaj, aż jaja delikatnie się zetną.
  2. Podanie

    • Podawaj w patelni, przybrane ulubionymi ziołami.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.