+

Cebula marynowana

  • Cebula 500 g
  • Cukier 50 g
  • Sos rybny 20 ml
  • Ocet ryżowy 20 ml

Sałatka

Podanie

  • Orzechy nerkowca prażone 100 g
  1. Cebula marynowana

    • Cebulę pokrój w cząstki, połącz ze składnikami marynaty i odstaw do lodówki na min. 2 godziny.
  2. Sałatka

    • Fasolkę i grzyby zblanszuj, połącz z pozostałymi składnikami i marynowaną cebulą. Dopraw do smaku.
  3. Podanie

    • Sałatkę podawaj na talerzu posypaną prażonymi orzechami.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.