+

Sałatka

  • Ogórek zielony, julienne 500.0 g
  • Koper włoski, julienne 500.0 g
  • Jabłka zielone, julienne 500.0 g
  • Gruszka, cząstki 200.0 g
  • Truskawki, cząstki 500.0 g
  • Limonka 1.0 szt.
  • Miód 30.0 g

Sos

  • Knorr Sos sałatkowy paprykowy 100% naturalnych składników 0,5 kg 35.0 g
  • Woda 200.0 ml
  • Ocet jabłkowy 65.0 ml
  • Anyżówka 20.0 ml
  • Olej 65.0 ml

Podanie

  • Kiełki groszku 40.0 g
  • Melisa 1.0 pęczek
  1. Sałatka

    • Warzywa i owoce skrop sokiem z limonki, aby nie ściemniały. Dodaj miód i całość wymieszaj.
  2. Sos

    • Przygotuj Sos sałatkowy paprykowy z dodatkiem anyżówki i połącz z sałatką.
  3. Podanie

    • Sałatkę ułóż na talerzu i udekoruj melisą oraz kiełkami groszku.