1. Ryba

    • Pstrągi oczyść, przygotuj filety, przypraw Delikatem do ryb i tymiankiem.
  2. Roladki

    • Koper włoski, seler i marchew oczyść, pokrój w długie słupki, zblanszuj i umieść warzywa na filecie pstrąga. Zwiń wszystko w rulon, a dodatkowo każdą porcję owiń plasterkiem boczku.
    • Piecz przez około 12 minut w temperaturze 170⁰C z użyciem Ramy Combi.
  3. Sos grzybowy

    • Sos grzybowy połącz z wodą i zagotuj. Cebulę podsmaż z podgrzybkami, połącz z ugotowanym sosem, zabiel Ramą 15% i chwilę gotuj.
  4. Puree ziemniaczane z twarogiem i koperkiem

    • Przygotuj Puree ziemniaczane: zagotuj wodę, odstaw, dodaj pokruszony ser, a następnie Puree ziemniaczane.
    • Całość dokładnie wymieszaj z pokrojonym koperkiem.
    • Jeśli będzie taka potrzeba, dodaj odrobinę soli.
  5. Podanie

    • Pstrąga podawaj z przygotowanym sosem i Puree ziemniaczanym wzbogaconym wędzonym serem i udekorowanym koperkiem.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.