Składniki
Roladka z pstrąga z warzywami otulona wędzonym boczkiem w sosie z leśnych grzybków
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł1006.65
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Ryba
Pstrąg cały
/kg
3.0 kg
0%
Knorr Professional Delikat Przyprawa do ryb 0,6 kg
/kg
15.0 g
0%
Tymianek świeży
/gałązek
10.0 gałązek
0%
Roladki
Koper włoski
/kg
300.0 g
0%
Seler naciowy
/kg
250.0 g
0%
Marchew
/kg
200.0 g
0%
Boczek wędzony, plastry
/kg
300.0 g
0%
Sos grzybowy
Woda
/l
600.0 ml
0%
Masło
/kg
40.0 g
0%
Cebula, kostka
/kg
100.0 g
0%
Knorr Professional Cremy do gotowania 15% tł.
/l
80.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Podgrzybek, kostka
/kg
200.0 g
0%
Puree ziemniaczane z twarogiem i koperkiem
Puree ziemniaczane z mlekiem Knorr 4 kg
/kg
200.0 g
0%
Twaróg wędzony
/kg
250.0 g
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Swieży Koperek Do Dekoracji
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Ryba
-
Pstrąg cały 3.0 kg
-
Tymianek świeży 10.0 gałązek
Roladki
-
Koper włoski 300.0 g
-
Seler naciowy 250.0 g
-
Marchew 200.0 g
-
Boczek wędzony, plastry 300.0 g
Sos grzybowy
-
Woda 600.0 ml
-
Masło 40.0 g
-
Cebula, kostka 100.0 g
-
Podgrzybek, kostka 200.0 g
Puree ziemniaczane z twarogiem i koperkiem
-
Twaróg wędzony 250.0 g
-
Woda 1.0 l
-
Swieży Koperek Do Dekoracji




