+

Ragout

  1. Ragout

    • Udziec pokrój w dużą kostkę 3 na 3 cm, przypraw Delikatem.
    • W głębokiej gastronormie rozłóż mięso, spryskaj Ramą Combi i wstaw do nagrzanego do temperatury 210⁰C pieca na 15 minut, po 10 minutach wymieszaj.
    • Do mięsa dodaj posiekany czosnek, chili, koncentrat pomidorowy i wino, wymieszaj.
    • Następnie dodaj sos pieczeniowy wymieszany w gorącej wodzie, Esencję wołową, liść laurowy, pieprz czarny i gałązkę rozmarynu, przykryj, wstaw do pieca na 140⁰C i duś.
    • W międzyczasie dodaj marchew, rzepę, ziemniaki i cebulę całość duś.
    • Gdy wszystko będzie już prawie miękkie dodaj cukinię, fasolkę szparagową i groszek.
    • Całość duś jeszcze przez chwile, dopraw do smaku i posyp natką pietruszki.
    • Przełóż do porcelanowej gastronormy.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto