Czytaj więcej
Pręga wołowa z sosem musztardowym i puree z pasternaku

Składniki
Pręga wołowa z sosem musztardowym i puree z pasternaku
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł2.5
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Marynata
Wołowina, pręga tylna, bez kości
/kg
2.7 kg
0%
Ocet winny czerwony
/ml
50.0 ml
0%
Marchew
/g
150.0 g
0%
Seler naciowy
/g
100.0 g
0%
Pietruszka
/g
100.0 g
0%
Cebula czerwona
/g
100.0 g
0%
Czosnek
/g
5.0 g
0%
Przyprawy (sól i pieprz)
/x
0.0 x
0%
Sos
Szalotka
/g
50.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
20.0 ml
0%
Musztarda
/g
10.0 g
0%
Wywar od gotowania mięsa
/ml
500.0 ml
0%
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l
/ml
100.0 ml
0%
Puree
Pasternak
/kg
1.5 kg
0%
Knorr Professional Primerba czosnkowa 0,34 kg
/g
20.0 g
0%

Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Masło
/g
100.0 g
0%
Sól
/g
0.0 g
0%
Warzywa
Marchew
/g
200.0 g
0%
Seler
/g
200.0 g
0%
Szałwia świeża
/g
0.0 g
0%
Knorr Professional Primerba włoska 0,34 kg
/g
5.0 g
0%

Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l
/ml
20.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Marynata
-
Wołowina, pręga tylna, bez kości 2.7 kg
-
Ocet winny czerwony 50.0 ml
-
Marchew 150.0 g
-
Seler naciowy 100.0 g
-
Pietruszka 100.0 g
-
Cebula czerwona 100.0 g
-
Czosnek 5.0 g
-
Przyprawy (sól i pieprz)
Sos
-
Szalotka 50.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 20.0 ml
-
Musztarda 10.0 g
-
Wywar od gotowania mięsa 500.0 ml
-
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l 100.0 ml
Puree
-
Pasternak 1.5 kg
-
Masło 100.0 g
-
Sól
Warzywa
-
Marchew 200.0 g
-
Seler 200.0 g
-
Szałwia świeża
-
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l 20.0 ml