1. Marynata

    • Składniki marynaty połącz i zamarynuj w niej pręgę. Całość pozostaw przez 12 godzin.
    • Następnie przełóż do worków wakum i gotuj w cyrkulatorze przez 12 godzin w temperaturze 85˚C.

  2. Sos

    • Cebulę zeszklij na Ramie Culinesse i podlej niewielką ilością wywaru powstałego podczas gotowania mięsa. Dodaj Sos Demi-Glace i musztardę.
    • Sos zredukuj, dodaj Ramę Cremefine Profi 15%, dopraw solą i pieprzem.
  3. Puree

    • Ugotuj pasternak, zmiksuj go blenderem i przetrzyj przez drobne sito.
    • Dodaj Primerbę czosnkową i masło. Dopraw do smaku.

  4. Warzywa

    • Warzywa pokrój w dużą kostkę, dodaj świeżą szałwię i Primerbę włoską.
    • Przełóż do worków wakum i gotuj w cyrkulatorze przez 30 minut w temperaturze 83˚C.
    • Przed podaniem warzywa krótko obsmaż na Ramie Culinesse.

+