Czytaj więcej
Polędwiczka z farszem grzybowym z puree z pasternaku

Składniki
Polędwiczka z farszem grzybowym z puree z pasternaku
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Polędwiczka:
Polędwica wieprzowa
/g
1000.0 g
0%
Sól Do Smaku
/
0.0
0%
Pieprz Czarny Do Smaku
/
0.0
0%
Farsz grzybowy z kurczakiem:
Cebula
/g
50.0 g
0%
Filet z kurczaka
/g
150.0 g
0%
"Śmietanka" roślinna 30%
/ml
150.0 ml
0%
Pietruszka zielona
/g
10.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
20.0 ml
0%
Puree z pasternaku:
Pasternak
/g
2000.0 g
0%
"Śmietanka" roślinna 30%
/ml
100.0 ml
0%
Masło
/g
50.0 g
0%
Gałka Muszkatołowa Do Smaku
/
0.0
0%
Sos grzybowy:
Woda
/ml
500.0 ml
0%
Wino białe wytrawne
/ml
80.0 ml
0%
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l
/ml
50.0 ml
0%
Masło
/g
40.0 g
0%
Dodatki:
Kapusta biała
/g
1200.0 g
0%
Borowiki (małe)
/g
150.0 g
0%
Kiełki groszku cukrowego
/cu
30.0 cu
0%
Kiełki groszku cukrowego
/szt.
0.0 szt.
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Polędwiczka:
-
Polędwica wieprzowa 1000.0 g
-
Sól Do Smaku
-
Pieprz Czarny Do Smaku
Farsz grzybowy z kurczakiem:
-
Cebula 50.0 g
-
Filet z kurczaka 150.0 g
-
"Śmietanka" roślinna 30% 150.0 ml
-
Pietruszka zielona 10.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 20.0 ml
Puree z pasternaku:
-
Pasternak 2000.0 g
-
"Śmietanka" roślinna 30% 100.0 ml
-
Masło 50.0 g
-
Gałka Muszkatołowa Do Smaku
Sos grzybowy:
-
Woda 500.0 ml
-
Wino białe wytrawne 80.0 ml
-
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l 50.0 ml
-
Masło 40.0 g
Dodatki:
-
Kapusta biała 1200.0 g
-
Borowiki (małe) 150.0 g
-
Kiełki groszku cukrowego 30.0 cu
-
Kiełki groszku cukrowego