Czytaj więcej
Pappardelle z łososiem wędzonym i mascarpone

Składniki
Pappardelle z łososiem wędzonym i mascarpone
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Sos
Szalotka
/g
100.0 g
0%
Masło
/g
50.0 g
0%
Papryka peperoni
/g
20.0 g
0%
Koper włoski
/g
300.0 g
0%
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l
/ml
400.0 ml
0%
Łosoś wędzony
/g
500.0 g
0%
Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
/g
900.0 g
0%

Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Sól
/g
0.0 g
0%
Makaron
Pappardelle All'uovo (Szeroka wstążka, makaron jajeczny) Knorr Professional 2 kg
/g
900.0 g
0%

Podanie
Ser Mascarpone
/g
250.0 g
0%
Knorr Professional Primerba czerwone pesto 0,34 kg
/g
10.0 g
0%

Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Sos
-
Szalotka 100.0 g
-
Masło 50.0 g
-
Papryka peperoni 20.0 g
-
Koper włoski 300.0 g
-
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l 400.0 ml
-
Łosoś wędzony 500.0 g
-
Sól
Makaron
Podanie
-
Ser Mascarpone 250.0 g