+

Ryba

  • Miecznik (steki) 1.6 kg
  • Sól morska

Sos sałatkowy

Sałata

  • Olej z suszonych pomidorów
  • Bukiet sałat 300 g
  • Szparagi białe 400 g
  • Rzodkiewki 250 g
  1. Ryba

    • Miecznika zgrilluj, delikatnie przypraw solą morską.
  2. Sos sałatkowy

    • Sos sałatkowy ogrodowy połącz z oliwą, drobno pokrojonymi pomidorami i olejem z suszonych pomidorów, odstaw na minimum godzinę.
  3. Sałata

    • Sałaty oczyść, szparagi obierz pokrój w dowolny sposób i lekko zblanszuj. Rzodkiewki pokrój w plasterki.
  4. Podanie

    • Na talerzu ułóż rybę, polej przygotowanym sosem, serwuj z sałatami i warzywami skropionymi octem winnym.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto