1. Sos curry

    • Żółtą pastę curry zasmaż na patelni, wlej wino i zredukuj. Całość zalej zahartowaną Ramą 31%, gotuj na małym ogniu. Na koniec dopraw do smaku cukrem i Esencją bulionu rybnego.

  2. Puder koperkowy

    • Panko zmiksuj z posiekanym koperkiem i skórką z cytryny.

  3. Podanie

    • Makaron ugotuj.
    • Na oliwie zasmaż mule oraz szyjki rakowe.
    • Makaron wymieszaj z podsmażonymi składnikami i sosem curry.
    • Całość posyp pudrem.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.