Lodowy makaronik
Letnia propozycja łącząca francuskie ciastko z pysznymi i odświeżającymi lodami.

Składniki
Lodowy makaronik
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł188.97
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Baza
Ciasteczko makaronik
/szt.
1.0 szt.
0%
Lody Wanilia Bourbon Carte d'Or
/porcje
3.0 porcje
0%
Dekoracja
Karmelizowane migdały
/do dekoracji
0.0 do dekoracji
0%
Bita śmietana
/do dekoracji
0.0 do dekoracji
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Baza
-
Ciasteczko makaronik 1.0 szt.
-
Lody Wanilia Bourbon Carte d'Or 3.0 porcje
Dekoracja
-
Karmelizowane migdały
-
Bita śmietana
-
Baza
- Na talerzu połóż połówkę ciasteczka makaronika.
- Nałóż 3 małe porcje lodów Carte d’Or na makaronik.
- Na wierzch połóż drugą połówkę ciasteczka.
-
Dekoracja
- Rozłóż migdały na talerzu.
- Udekoruj całość bitą śmietaną.