Czytaj więcej
Kurczak w cieście francuskim z pikantnym sosem pomidorowo-paprykowym i glazurowanymi zielonymi warzywami

Składniki
Kurczak w cieście francuskim z pikantnym sosem pomidorowo-paprykowym i glazurowanymi zielonymi warzywami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Kurczak
Cukinia, 30 plastrów krojonych po skosie
/szt.
1.0 szt.
0%
Filet z kurczaka
/kg
1.3 kg
0%
Knorr Professional Marynata do drobiu 0,7 kg
/g
20.0 g
0%

Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
30.0 ml
0%
Szynka dojrzewająca 10 plastrów
/g
0.0 g
0%
Ciasto francuskie a’0,350 kg
/szt.
3.0 szt.
0%
Jaja
/szt.
1.0 szt.
0%
Sos
Oliwa z oliwek
/ml
30.0 ml
0%
Cebula, kostka
/g
80.0 g
0%
Czosnek rozgniecony
/ząbki
2.0 ząbki
0%
Papryka czerwona kostka
/g
70.0 g
0%
Papryka żółta kostka
/g
70.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/ml
70.0 ml
0%
Woda
/ml
400.0 ml
0%
Knorr Sos do spaghetti Napoli 0,9 kg
/g
60.0 g
0%

Knorr Tomato Pronto Sos pomidorowy z kawałkami pomidorów i cebuli 2 kg
/g
400.0 g
0%

Produkt bezglutenowy
Kapary
/g
20.0 g
0%
Chili świeże, drobna kostka
/szt.
1.0 szt.
0%
Warzywa
Fasolka szparagowa zielona cała
/g
500.0 g
0%
Groszek cukrowy
/g
200.0 g
0%
Jarmuż
/g
150.0 g
0%
Szalotka przekrojona na pół
/g
200.0 g
0%
Aroma Mix maślano-ziołowy Knorr 1,1 kg
/g
30.0 g
0%

Podanie
Miks ziół
/g
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Kurczak
-
Cukinia, 30 plastrów krojonych po skosie 1.0 szt.
-
Filet z kurczaka 1.3 kg
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 30.0 ml
-
Szynka dojrzewająca 10 plastrów
-
Ciasto francuskie a’0,350 kg 3.0 szt.
-
Jaja 1.0 szt.
Sos
-
Oliwa z oliwek 30.0 ml
-
Cebula, kostka 80.0 g
-
Czosnek rozgniecony 2.0 ząbki
-
Papryka czerwona kostka 70.0 g
-
Papryka żółta kostka 70.0 g
-
Wino białe wytrawne 70.0 ml
-
Woda 400.0 ml
-
Kapary 20.0 g
-
Chili świeże, drobna kostka 1.0 szt.
Warzywa
-
Fasolka szparagowa zielona cała 500.0 g
-
Groszek cukrowy 200.0 g
-
Jarmuż 150.0 g
-
Szalotka przekrojona na pół 200.0 g
Podanie
-
Miks ziół