+

Zupa

Podanie

  • Mięso małży 300 g
  • Pietruszka zielona
  1. Zupa

    • Warzywa obierz i pokrój w kostkę, zasmaż w garnku z tymiankiem, na końcu podlej winem; po odparowaniu wina dodaj wodę, pastę szafranową i fond z owoców morza.
    • Gotuj wywar na wolnym ogniu przez 20 minut, a następnie zmiksuj na gładką konsystencję i przecedź przez sito.
    • Wlej Ramę Cremefine Profi, dodaj zasmażkę, zagotuj i doprowadź do konsystencji kremu.
  2. Podanie

    • Przed samym podaniem podsmaż mięso małży na maśle i połącz z kremem.
    • Podawaj ze świeżo krojoną natką pietruszki.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.