+

Krem

Podanie

  • Bazylia świeża
  1. Krem

    • W szerokim garnku przygotuj jasny karmel z brązowego cukru. Pomidory przekrój na pół i dodaj do garnka, całość delikatnie zasmaż.
    • Zupę toskańską połącz z wodą i zagotuj, dodaj sok z pomidorów Pelati oraz 5 skarmelizowanych pomidorów (resztę pozostaw).
    • Całość zmiksuj, dopraw do smaku i wyporcjuj.
    • Ramę 31% ubij z dodatkiem sera mascarpone i Primerby bazyliowej, dodaj do zupy i wymieszaj. Zwróć uwagę, żeby nie gotować kremu, ponieważ mascarpone może się zwarzyć.
  2. Podanie

    • Krem podawaj z połówką skarmelizowanego pomidora i listkami bazylii.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.