+

Zupa

Podanie

  • Grzanki 150 g
  • Pasta truflowa 80 g
  • Sałata masłowa 40 g
  1. Zupa

    • W garnku rozgrzej masło, dodaj pokrojone w kostkę warzywa oraz Primerbę czosnkową.
    • Całość delikatnie zasmaż – tak, aby warzywa się nie zarumieniły.
    • Dodaj wodę i Esencję bulionu warzywnego, gotuj pod przykryciem do miękkości.
    • Zupę zmiksuj na krem i przecedź przez drobne sito, następnie dodaj Ramę połączoną z żółtkami.
    • Dopraw do smaku, w razie potrzeby zagęść.
  2. Podanie

    • Do głębokiego talerza nalej gęsty krem, udekoruj pastą truflową, grzankami i pokrojoną w paski sałatą.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto