+

Warzywa:

Krem:

Podanie:

  • Chips z kopru włoskiego 10 cu
  • Cebula perłowa 5 cu
  1. Warzywa:

    • Czosnek i warzywa posiekaj w dowolne kawałki, wymieszaj z oliwą i zapiecz w piecu na jasno złoty kolor.
    • Następnie zalej wodą i gotuj pod przykryciem do miękkości.
    • Do miękkich warzyw dodaj Tomato Pronto, liście bazylii i gotuj jeszcze przez kilka minut.
    • Całość zmiksuj w termomiksie.
  2. Krem:

    • Zupę toskańską wymieszaj w ciepłej wodzie i doprowadź do wrzenia.
    • Zmiksowane składniki wymieszaj z zupą toskańską i dopraw do smaku.
  3. Podanie:

    • Podawaj z chipsem z kopru włoskiego i cebulą perłową.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.