+

Wykonanie

  1. Wykonanie

    • Mięso połącz z bazą i zimną wodą. Dokładnie wymieszaj i odstaw na 10 minut.
    • Masę ponownie wymieszaj, uformuj 10 kotletów i opanieruj w bułce tartej
    • Blachę G/N spryskaj Ramą Combi, ułóż opanierowane kotlety i z góry również spryskaj Ramą.
    • Wstaw do pieca nagrzanego do temperatury 200⁰C. Następnie temperaturę zmniejsz do 190⁰C i piecz ok. 8 – 10 minut.
    • Podawaj z ziemniakami puree i buraczkami.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.