Menu

Składniki

+

Bagietka

  • Bagietkaporcyjna 10.0 cu
  • Jaja 3.0 cu
  • Rama Culinesse Profi 0,9 l 40.0 ml

Dodatki

  1. Bagietka

    • Bagietkę przekrój wzdłuż, zamocz w roztrzepanym jajku od strony przecięcia i połóż na patelnię z tłuszczem.
  2. Dodatki

    • Zgrilluj plastry boczku, przełóż na papierowy ręcznik, by wchłonął tłuszcz.
    • Sałatę oczyść, wypłucz i osusz, pomidory pokrój w plastry. Pokruszoną sałatę wymieszaj z majonezem.
  3. Podanie

    • Na dolnej części kanapki ułóż sałatęz majonezem, na sałacie połóż plastry pomidora, a na wierzchu zgrillowany boczek. Kanapkę przykryj górną częścią pieczywa.
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza
Menu