+

Ryba

Komosa ryżowa

Salsa owocowa

  • Mango świeże 100 g
  • Ananas 100 g
  • Arbuz 100 g
  • Kolendra świeża 10 g
  • Papryczka jalapeño 15 g
  • Papryka chili świeża 5 g
  • Oliwa 20 ml
  • Sól, cukier do smaku
  1. Ryba

    • Halibuta pokrój, dopraw Marynatą do ryb i owoców morza, imbirem, chili, limonką i kolendrą. Odstaw na godzinę.
    • Następnie smaż w piecu konwekcyjnym w temperaturze 175°C przez 10-12 minut.
  2. Komosa ryżowa

    • Szalotkę i komosę zasmaż na części Ramy Culinesse, zalej wodą, dodaj Esencję bulionu rybnego i gotuj na małym ogniu do momentu, aż komosa wchłonie płyn.
    • Paprykę i cukinię pokrój w julienne,zasmaż na pozostałej części Ramy Culinesse i dodaj do komosy, wymieszaj, dodając pokrojoną kolendrę.
  3. Salsa owocowa

    • Wszystkie owoce pokrój w drobną kostkę, wymieszaj i połącz z pozostałymi składnikami salsy.

+