+

Jagnięcina

Dodatki

Podanie

  1. Jagnięcina

    • Zmielone mięso jagnięce połącz z musztardą i pieprzem.
    • Całość dokładnie wytableruj i uformuj 10 równych burgerów.
    • Mięso usmaż na grillu lub na patelni, zwracając uwagę by mięso pozostało soczyste.
  2. Dodatki

    • Ser halloumi pokrój w plastry i podsmaż z obu stron.
    • Cebulę pokrojoną w cienkie krążki skrop octem winnym i pozostaw na kilka minut.
    • Pomidory pokrój w paski.
  3. Podanie

    • Bułki podgrzej na grillu.
    • Na dolnej części bułki przesmaruj majonez Yofresh, połóż wypłukaną i osuszoną sałatę.
    • Na sałacie ułóż burgera, obsmażony ser, krążki cebuli i pokrojone suszone pomidory.
    • Podawaj z frytkami.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.