Czytaj więcej
Glazurowana przepiórka, trufle, jabłka, wiosenne warzywa

Składniki
Glazurowana przepiórka, trufle, jabłka, wiosenne warzywa
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Przepiórki
Przepiórka
/cu
10.0 cu
0%
Papryka słodka z Hiszpanii
/g
2.0 g
0%
Majeranek
/g
1.0 g
0%
Sól, Pieprz Czarny Do Smaku
/
0.0
0%
Masło
/g
50.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
30.0 ml
0%
Sos z jabłka
Masło
/g
70.0 g
0%
Dymka
/g
50.0 g
0%
Czosnek
/ząbek
11.0 ząbek
0%
Jabłko zielone
/cu
1.0 cu
0%
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l
/ml
200.0 ml
0%
Puree z groszku
Woda
/ml
100.0 ml
0%
Groszek zielony
/g
300.0 g
0%
Mięta liść
/g
10.0 g
0%
Esencja bulionu drobiowego Knorr Professional 1 l
/ml
20.0 ml
0%

Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Dodatki
Oliwa
/ml
30.0 ml
0%
Biała rzepa mini oczyszczona (z krótką nacią)
/cu
20.0 cu
0%
Kasztany upieczone obrane (plasterki)
/g
50.0 g
0%
2 Lodygi Naci Selera
/
0.0
0%
Orzechy włoskie
/g
30.0 g
0%
Podanie
Trufle w słoiku
/g
5.0 g
0%
Kiełki Groszku
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Przepiórki
-
Przepiórka 10.0 cu
-
Papryka słodka z Hiszpanii 2.0 g
-
Majeranek 1.0 g
-
Sól, Pieprz Czarny Do Smaku
-
Masło 50.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 30.0 ml
Sos z jabłka
-
Masło 70.0 g
-
Dymka 50.0 g
-
Czosnek 11.0 ząbek
-
Jabłko zielone 1.0 cu
-
Rama Cremefine Profi do zup i sosów (15%) 1 l 200.0 ml
Puree z groszku
-
Woda 100.0 ml
-
Groszek zielony 300.0 g
-
Mięta liść 10.0 g
Dodatki
-
Oliwa 30.0 ml
-
Biała rzepa mini oczyszczona (z krótką nacią) 20.0 cu
-
Kasztany upieczone obrane (plasterki) 50.0 g
-
2 Lodygi Naci Selera
-
Orzechy włoskie 30.0 g
Podanie
-
Trufle w słoiku 5.0 g
-
Kiełki Groszku