+

Fasola, sos

  1. Fasola, sos

    • Fasolę namocz dzień wcześniej w letniej przegotowanej wodzie i ugotuj z dodatkiem soli.
    • Na oleju zasmaż czerwoną pastę curry, szalotkę i por.
    • Na oddzielnej patelni podsmaż boczek, kiełbasę i pozostałe warzywa.
    • Podsmażone składniki połącz z fasolą, dodaj Tomato Pronto, dopraw do smaku rosołem jarzynowym. W razie konieczności podlej wodą.
    • Całość duś do konsystencji gulaszu. W razie konieczności zagęść.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.