+

Mięso

Chutney brzoskwiniowy

Cukinia

  1. Mięso

    • Filet z indyka umyj, oczyść, pokrój na porcje, zamarynuj w Esencji bulionu drobiowego i wstaw do lodówki.
    • Mięso obsmaż na Ramie Culinesse, na każdy kawałek nałóż starty cheddar oraz szynkę prosciutto i zapiecz w piecu konwekcyjnym w temeraturze 160⁰C.
  2. Chutney brzoskwiniowy

    • Cebulę zeszklij na Ramie Culinesse, dodaj seler, imbir i chili. Całość razem zasmażaj przez chwilę.
    • Podlej wodą i podduś, wlej ocet, dodaj brzoskwinie, Primerbę tymiankową, cynamon i cukier.
    • Zredukuj do uzyskania pożądanej konsystencji. Dopraw do smaku.
  3. Cukinia

    • Cukinie pokrój na plastry, posyp Aroma Mixem i paruj w piecu.
  4. Podanie:

    • Eskalopki ułóż na talerzu razem z chutneyem brzoskwiniowym i cukinią pokrojoną w plastry.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto