+

Mięso z warzywami:

Dodatki:

  1. Mięso z warzywami:

    • Pręgę pokrój na 100 g kawałki, natrzyj Marynatą i Primerbą, odstaw na minimum 5 godzin.
    • Następnie obsmaż, włóż do wysokiej blachy G/N.
    • Warzywa pokrój na średnie kawałki i zasmaż na patelni od obsmażania mięsa, zdeglasuj winem i przełóż do obsmażonego mięsa.
    • W gorącej wodzie wymieszaj Redukcje i Esencje wołową, zalej mięso.
    • Następnie do mięsa dodaj śliwki, czosnek i zioła, przykryj i włóż do pieca, duś pod przykryciem do miękkości w temperaturze 130 – 140ᴼC.
    • Gdy mięso będzie miękkie wyjmij z sosu.
    • Sos przecedź i redukuj do uzyskania właściwej konsystencji.
    • Na koniec dodaj surowe masło, mieszaj do rozpuszczenia i dopraw pieprzem.
  2. Dodatki:

    • Ziemniaki obierz i wytnij z nich walce, confituj w Ramie Culinesse do miękkości.
    • Szparagi ugotuj.

+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.