+

Wykonanie

Podanie

  • Ryż jaśminowy 1000 g
  1. Wykonanie

    • Na rozgrzanym oleju delikatnie zasmaż czerwoną pastę curry, wlej ciepłą wodę i dodaj mleczko kokosowe. Całość wymieszaj, zagotuj, dopraw cukrem i sosem rybnym.
    • Następnie dodaj wołowinę pokrojoną w płatki i duś do miękkości.
    • Pod koniec duszenia dodaj groszek, połówki pomidorów i sok z limonki.
  2. Podanie

    • Wołowinę podawaj z ryżem jaśminowym.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto