+

Sos

Warzywa

  • Fasolka szparagowa 1.2 kg
  • Ciecierzyca 0.4 kg

Podanie

  • Papryka chili świeża
  1. Sos

    • Na Ramie Profi podsmaż cebulę, czosnek i orzechy, dodaj curry, trawę cytrynową i imbir.
    • Następnie wlej Ramę 15%, mleko kokosowe i Esencję bulionu warzywnego, gotuj kilka minut na wolnym ogniu.
  2. Warzywa

    • Dodaj fasolkę i cieciorkę, całość duś przez kilka minut, dopraw do smaku.
  3. Podanie

    • Curry podawaj z pokrojoną w cienkie plasterki papryczką chili.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.