+

Ryba

Sos

Warzywa

  • Oliwa 40 ml
  • Kurki 300 g
  • Jarmuż 1.4 kg
  • Marchew (julienne) 250 g
  • Sól do smaku
  1. Ryba

    • Filet oczyść, wyporcjuj i posyp z każdej strony solą i cukrem.
    • Po 20 minutach wypłucz rybę w zimnej wodzie, osusz ręcznikiem papierowym i usmaż na Ramie Culinesse.
  2. Sos

    • Sos cytrynowo-maślany połącz z wodą i zagotuj.
    • Na maśle zeszklij cebulę z pieprzem marynowanym i dodaj do sosu. Przed podaniem dodaj świeżo posiekany koperek.
  3. Warzywa

    • Na rozgrzanej oliwie zasmaż kurki, następnie dodaj sparzony jarmuż i marchewkę. Warzywa dopraw do smaku.
  4. Podanie

    • Łososia podawaj na warzywach, z sosem cytrynowo-pieprzowym.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.