+

Ceviche

Podanie

  • Mix sałat 300 g
  • Cebula czerwonakostka 80 g
  • Mix kiełków do dekoracji
  1. Ceviche

    • Łososia pokrój w dużą kostkę.
    • Wyciśnij sok z cytrusów, połącz z sosem greckim, posiekaną kolendrą i chili.
    • Całość połącz z rybą i pozostaw na kilka godzin.
    • Odsączonego łososia połącz z cebulą, pokrojonymi pomidorkami, pokrojonym awokado i plasterkami rzodkiewki.
  2. Podanie

    • Przygotowaną sałatkę polej marynatą od ryby. Ceviche z łososia udekoruj sałatą, kiełkami i świeżymi ziołami.

+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto